Yehudit's Access Share

Instant Mashed

Min man tycker om det

När det kommer till fordon och så är jag inte så bra insatt, det är däremot min man. Han tycker väldigt mycket om bilar och allt som har en motor egentligen. Ja han tycker det är kul att tvätta bilar också, att ta hand om dom och ge dom bilvård i Stockholm och så vidare. Så det är ju jätte skönt för mig då jag inte vet så mycket om bilar och så.
Jag har körkort och kör bil lite då och då, men jag föredrar att inte göra det om jag kan. För jag är lite rädd av mig och tycker det är lite läskigt att köra bil.

Bra att min man är duktig på det 

Ja det är verkligen skönt att någon av oss är bra på det så att jag har någon att ringa när det blir problem och så vidare.
Ja för det kan vara lite läskigt om man inte vet vem man ska ring som man sitter fast eller så, ja man kan ju såklart alltid ringa bärgaren eller så men om man inte vill det så är det skönt att kunna ringa till någon om man känner som kan lösa det. Och då har jag ju min man som kan göra det och det är jag väldigt tacksam för.
Ja man ska ju kunna lite om bilar det förstår jag, det vore ju bra om jag visste lite mer om hur dom fungerar och hur man byter olja och vart det ska i någonstans. Så att man kan det grundläggande, men det kanske kommer någon dag det är ju inte försent än att lära sig lite mer om hur det fungerar och så vidare. Det kanske får bli mitt sommar projekt att lära mig lite mer om bilar och att inte vara så rädd när jag kör. Det låter ju bra.